top of page
DSC_0183.JPG

Algemene voorwaarden

Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en verkooptransacties via de website 

www.atelier-u-nique.com met de op de website aangeboden producten. Door een bestelling te plaatsen aanvaard je deze verkoopsvoorwaarden volledig en zonder voorbehoud. Wij hebben het recht om de verkoopsvoorwaarden aan te passen. Eventuele wijzigingen in de verkoopsvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na die datum van wijziging worden geplaatst.

Atelier U'nique is een eenmanszaak.
Adres: Sloorstraat 4, 3600 Genk
KBO-nummer: 0759.902.948
BTW-nummer: BE0759.902.948
Telefoonnummer: 0474 97 11 25 (bereikbaar van ma-di-do-vrij van 17u-20u, woensdag van 9u-20u en zaterdag van 9u-13u)
E-mailadres: atelier-u-nique@hotmail.com
Website: www.atelier-u-nique.com

 


Art. 1: TOEPASSING
De algemene voorwaarden van Atelier U'nique maken integraal deel uit van de overeenkomst tussen Atelier U'nique en de koper/consument. Elke bestelling geldt als aanvaarding door de koper van onze algemene voorwaarden.
Indien een artikel van deze voorwaarden nietig wordt verklaard, zal deze nietigheid de geldigheid van de overige artikelen niet aantasten.

 


Art. 2: PRIJS
De prijzen bij alle artikelen zijn steeds uitgedrukt in euro en exclusief verzendkosten. De kosten voor verzending worden duidelijk aangegeven op de website. Atelier U'nique is een kleine onderneming, niet BTW plichtig. 

 


Art. 3: BETALING
Je kan betalen met iDeal, sofort, bancontact, KBC, Belfius en overschrijving. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verwerkt en zullen de artikelen verzonden worden. 

 


Art. 4: AANBOD
- Alle producten van Atelier U'nique bevatten een zo volledig en nauwkeurig mogelijke omschrijving. Op basis van deze gedetailleerde omschrijving is het mogelijk een goede beoordeling van het product te maken.
- Evenwel zijn alle afbeeldingen, foto’s, tekeningen, gegevens betreffende gewicht, afmeting, kleur, afbeeldingen van etiketten, … op de webshop slechts indicatief en niet bindend. De kleuren kunnen in bepaalde mate afwijken van de werkelijkheid. Atelier U'nique kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele afwijkingen. 
- Elk aanbod is geldig zo lang de voorraad strekt. 

 


Art. 5: GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN
Gepersonaliseerde producten worden op maat gemaakt en kunnen enkel geannuleerd worden indien Atelier U'nique nog geen aanvang heeft genomen met het produceren van de bestelling of het product. 
Producten die gepersonaliseerd worden kunnen niet worden geruild of teruggenomen door Atelier U'nique. Het herroepingsrecht zoals opgenomen in artikel 8 van deze algemene voorwaarden is bijgevolg niet geldig voor gepersonaliseerde artikelen. 

 


Art. 6: VERZENDING

Van zodra we je bestelling en betaling ontvangen hebben proberen we je bestelling zo snel als mogelijk te verzenden. Verzendingen gebeuren van maandag t.e.m. vrijdag. Onder normale omstandigheden worden alle bestellingen binnen de 1-12 werkdagen verzonden. 
(Artikelen die in voorraad zijn worden binnen 2-4 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Voor gepersonaliseerde artikelen kan dit langer duren.) Wanneer je pakket verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging per mail. Verzendingen gebeuren met Bpost. De verzendkosten binnen België bedragen 7,5 euro, voor Nederland is dit 10,5 euro. 
Atelier U'nique is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens verzending door Bpost.
Atelier U'nique is niet verantwoordelijk voor vertragingen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle. Hieronder vallen productieonderbrekingen, transportvertragingen en werkonderbrekingen

 


Art. 7: CONTROLE, KLACHTEN EN GARANTIE
Klachte, elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve terkortkomingen van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet binnen de 8 dagen na levering schriftelijk worden gemeld aan Atelier U'nique, anders vervalt elk recht.

 


Art. 8: TERUGZENDEN EN RETOURNEREN
De consument heeft het recht om af te zien van de aankoop, zonder betaling van boeten en zonder opgave van motief binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product/de producten. De melding hiervan dient schriftelijk te gebeuren, met vermelding van het bestelnummer en het rekeningnummer voor de terugbetaling. 
Als je gebruik wil maken van het verzakingsrecht dienen de goederen in originele staat en verpakking op eigen risico en kosten teruggestuurd te worden naar Atelier U'nique (Sloorstraat 4, 3600 Genk, België). Het artikel moet in originele, ongeopende en verkoopbare staat zijn. Na ontvangst van je retourzending storten we het door jou betaalde bedrag (excl. verzendkosten) terug op je rekening. Indien de retourzending niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, wordt het bedrag niet teruggestort. 
Gepersonaliseerde producten en voedingswaren (o.a. suikerbonen en snoep) kunnen niet worden teruggenomen.  

 


Art. 9: AANSPRAKELIJKHEID
Atelier U'nique is niet aansprakelijk voor typfouten die door de klant zijn gemaakt. 
Atelier U'nique staat enkel in voor schade die het gevolg is van onze opzet of grove fout. 
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade bij gebruik van een product.

 


Art. 10: INTELLECTUELE EIGENDOM
Atelier U'nique (hetzij leveranciers of andere rechthebbenden) beschikt over de intellectuele eigendomsrechten van alle beelden, logo's, foto's en andere bestanddelen van de website. 

 


Art. 11: TOEPASSELIJK RECHT 
Alle overeenkomsten afgesloten met de verkoper worden beheerst door het Belgisch Recht. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

logo klein-2.png
bottom of page